Treballem per fer arribar el formatge a on tu el vulguis i on sigui possible

Oferim un ventall de propostes diferents enfocades al formatge com a protagonista

  

CF. Esdeveniments

Si el teu somni és una cita on el formatge prengui part nosaltres li posem. Des de celebracions de caràcter íntim a banquets d’una celebració puntual.

CF. Membres

Servei de fidelització dels membres de Cal formatger, on tenim la voluntat d’explicar trimestralment novetats i esdeveniments. 5% de descompte en productes de maridatge.

CF. Grans assortiments

Especialment indicat pels qui volen un assortiment de gran volum amb diferents productes on es pactarà un pressupost especial segons els tipus de producte.

CF. a Casa teva

Ideat post-confinament, la voluntat de sortir fora de l’espai de la botiga amb una selecció feta a mida per tu i enfocada a un indret diàfan on un membre de Cal formatger us farà un tast a mida segons participants.

CF. Tasts

Espai intern on regularment farem petits tastos on podreu gaudir del nostre producte explicat per nosaltres. (En revisió constant segons l'evolució de la pandèmia de Covid-19).

CF. on Tour

L’espai de futur i efímer, ens podreu trobar a algunes fires i mercats que anunciarem sempre amb antelació (Tot lligat a l'esdevenir de la pandèmia de Covid-19).

  


Podeu comunicar-vos amb nosaltres a l’apartat de Contacte