Amants del bon formatge

La nostra filosofia

  

—  Som Territori 

Formem part d'una proximitat, fem ciutat i creem un espai de pertinença a un indret. Som Girona, som Barri vell i som tots i cadascun dels productors que formen el nostre univers territorial sense límits.

—  Som Caçadors 

No anem per la selva amb cap fusell, ni pels camps amb cap escopeta... Anem amb unes altres armes; un bolígraf, una llibreta i un mòbil, som els caçadors del segle XXI. Cacem relats i indrets per enriquir el nostre dia a dia.

—  Som Essència  —

Orígens, passió i ganes de compartir tot allò que ens envolta. La bona llet és clau per fer formatges, i nosaltres treballem amb "bona llet" per representar i reivindicar el sector primari; gestor de boscos i pilar clau del nostre present i futur.

—  Som Persones  —

Formem un equip petit, però conscient que els projectes tenen sempre ànima del qui hi ha al darrere, el batec de les coses. Sou tots vosaltres, són els productors, creadors, ramaders i elaboradors. És en Martí, en Santi, la Clara, la Paula, la Judit, la Sílvia, l'Adrià, en Manel...

—  Som Paisatge 

Sonor, humà, natural, visual...  amanit amb respecte, contemplació, aprenentatge... Sempre immens i inabastable, només nosaltres posem l'horitzó. Un paisatge ens transporta als orígens, ens permet percebre les modificacions i finalment ens permet gaudir-ne tal com és.

—  Som Històries 

Un dia amb el Salvador és com entrar a un llibre obert de formatgeria sense un punt final; un dia amb en Jeroni és com obrir l'esperit d'un intrèpid ramader amb ganes de reivindicar el territori i oferir-lo als visitants, un dia al Ripollès és com tornar als orígens del relat a l'essència de temps passats... i un dia amb qualsevol de vosaltres és per aprendre. La història és intemporal, ningú sap quan va començar, ni quan acabarà... perquè sempre hi ha un capítol que s'està escrivint.