Semicurat Nuri

La puresa i la tradició amanits del saber fer

15
  • Autoria
    • Ca la Nuri
  • Lloc
    • Ullastret. Baix Empordà
  • Animal
    • Cabra
  • Tractament
    • Llet pasteuritzada
  • Estil de formatge
    • Semicurat
  • Intensitat
    • 2

Descripció

La puresa feta formatge de cabra, amb la suau persistencia de l’escorça naturalment florida. Els formatges per tots públics compleixen normes molt elementals que els fan, formatges de dia a dia i que creen una certa adicció. Les Nuris – Mare i filla i per exstenció tota la familia- d’Ullastret fa anys que són excelents eleboradores del famós recuit de drap Baix-empordanés. Amb el seu semicurat demostren el potencial làctic de la llet de cabra amb un formatge equilibrat, caprí i altament versátil en diferents eleboracions. Ens trobem davant un clàssic Garrotxa de Cabra. Peça de 400/450grams