Cendrat de cabra

Un cendrat d'alta volada

15
  • Autoria
    • Formatgeria de Clua
  • Lloc
    • La Clua de Meià, Artesa de Segre. Noguera
  • Animal
    • Cabra
  • Tractament
    • Llet crua
  • Estil de formatge
    • Pasta tova
  • Intensitat
    • 3

Descripció

Un racó del Montsec desperta els cingles de Clua de Meià, un indret especial i una formatgeria única. La tècnica del cendrat és exstensa en formatges de pasta tova, aquest és unànimement aplaudit com un dels cendrats més destacats de la península. Llet de primeríssima qualitat del pròpi ramat de cabres, amor i passió pel territori i innovació lligada a la tradició del “cendré” a la francesa. El cendrat  de Clua és expressiu, marcadament làctic i volgudament golós, convida a repetir i no deixar de menjar-ne, sobretot a aquells amants de la llet de cabra. Segons estoc es pot tractar d'un altre cendrat de condicions similars.