De vaca, cabra o ovella; una selecció dels nostres millors formatges.
-
Blau de Jutglar
Multipremiat blau del Lluçanés
9 € -
C'mon Bri
Pasta tova de vaca
8 € -
Cendrat de cabra
Un cendrat d'alta volada
15 € -
Coscollet
Pasta tova de cabra.
11 € -
el Bunch
Joventut, elegància i frescor
5,50 € -
El Fermió
Una partícula explosiva plena de sabor
4 € -
El Put
Camembert carrat
8 € -
Fragua
Un joc de mineria, per un formatge únic
15 € -
Glauc
Blau de blaus, oh rei Glauc!
10 € -
Golany
Dels cims de la vall, un formatge d'altura
11 € -
Gran Music
Gran com molts, amat com pocs... Sona la melodia del Music
10 € -
Les Cuines
Un homenatge a la cuina antiga i d'un "unicum" fer-ne un plaer
15 € -
Miner d'Espinelves
Del fons d'una galeria en surt un tresor
11 € -
PetitOt d'Alba
El petit juganer, llaminer i làctic de Terradelles
5 € -
Puigpedrós
100% Cerdanya o com tocar el cel del paradís?
15 € -
Saüll
Una explosió de sabors del pasturatge
10 € -
Semicurat Nuri
La puresa i la tradició amanits del saber fer
15 € -
Serrat d'Ovella
Un clàssic dels clàssics a la seva terra
10 € -
Tacat de tòfona
L'esclat de la tòfona negra
18 € -
Tou del Lluçanès
La "torta" de vaca a la catalana
15 € -
Tou del Mujal de Vaca o Cabra
Un deliciós plaer làctic
15 € -
Uff!
Perill potencial de convertir-se en una adicció
11 €